Meb Personeli

MEB'den Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri Hakkında Duyuru

 MEB Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri Hakkında Duyuru Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından “Yurt Dışı Göreve Uyum Seminerine İlişkin Duyuru” başlıklı bir duyurı yayımlandı. İlgili duyuruda 22 Temmuz 29 Temmuz 2016 tarihlerinde Antalya/Kemer Grand Haber Hotelde “Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri” hakkında bilgilendirme bulunmaktadır.  MEB Tarafından yapılan duyuru ; 

2015/2 Yurt dışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Mesleki Yeterlilik Sınavı ve Temsil Yeteneği Mülakatı sonucunda; Avrupa grubu ülkeler ile KKTC’de görevlendirilmeye hak kazanan öğretmenler 22-29 Temmuz 2016 tarihleri arasında Antalya/Kemer Grand Haber Hotelde “Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri”ne alınacaktır.

Öğretmenlerimiz ile ilgili bilgiler Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce MEBBİS modülüne işlenecektir. Öğretmenlerimizin Antalya/Kemer Grand Haber Hotelde gerçekleştirilecek seminere katılmaları gerekmektedir. 
Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tüm duyurulardan haberlerden ve çok daha fazlasından anında bilgi sahibi olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını hemen indirin.