Meb Personeli

MEB'e Kopya ile Atanan Öğretmenlerin Sayısı Açıklandı

 MEB’e Kopya İle Atanan Öğretmenlerin Sayısı Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı’na 2010 KPSS ile atanan 45 bin öğretmenden kopya çekenler tespit edildi. Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Tekin, NTV’de katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

2010 KPSS İLE ATANAN 45 BİN ÖĞRETMEN VARDI

MEB müsteşarı Yusuf Tekin, 2010 KPSS ile atanan memurlar arasında FETÖ ile bağlantılı olanların (soruları çalanlar) tespit edilip edilmediği yönündeki kendisine yöneltilen soruya “Savcılık soru çalanlara dair şüpheli listesini göndermişti. Atanan 45 bin öğretmen vardı. 3 bin öğretmen kopya çektiğine kanaat getirilen öğretmenlerdi. Bunlardan 1700 tanesini ihraç etmiştik. Biz bunları daha önceden zaten açığa almıştık, ihraç etmiştik” dedi.

Memuriyetten Çıkarılan Öğretmenlerin Listesi Yayımlanacak Mı?

 MEB Müsteşarı MEB’den ihraç edilecen  öğretmenlerin listesinin yakın zamanda çıkacak yeni KHK ile yayımlanacağını da belirtti…

MEB duyuruları, kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve daha fazlası kamu haberleri merkezinde. Kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim alabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara