Meb Personeli

MEB Norm Öğretmen Kadrolarını Güncelliyor !

Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolarda oluşan açıkların giderilmesi için norm fazlası öğretmenlerin değerlendirileceğini açıkladı.Fakat norm kadrolarının atamalardan önce güncellenmesi gerektiği konusunda tepkiler geldi. Başta eğitim sendikaları olmak üzere, norm fazlası öğretmenler de dahil kadroların güncellenmesini istedi.

Bu tepkilerin üzerine Milli Eğitim Bakanlığı, norm fazlası öğretmenlerin atama işlemleri yapılmadan, norm fazlası öğretmen kadrolarının güncelleneceğini açıkladı.

Norm Fazlası Kadro Güncellemesi 17 Ekim- 25 Kasım Arasında !
Milli Eğitim Bakanlığı norm fazlası öğretmen kadrolarının güncelleneceğini, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü üzerinden yayınladığı resmi yazıyla duyurdu.

Yayınlanan yazıya göre; MEBBİS’de bulunan ilgili yetkililere 17 Ekim‘de görev verilecek ve kadro güncellemeleri için çalışmalar başlayacak. 

Norm kadro güncellemesi yapılırken girilecek bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir. Bilgi girişlerinde oluşan ekşik ve yanlışlardan, işlem yapan birim sorumludur.

Norm kadrosu öğretmen güncellemeleri yapıldıktan sonra, norm fazlası öğretmenler, istemeleri durumunda norm fazlası olarak atama başvurusunda bulunabilecekler.

Kamupersoneli.net