Meb Personeli

Torpil Listesi Yanlışlıkla WhatsApp Grubuna Gönderildi ( O İlçedeki MEB Personeli Şokta )

 Torpil listesi yanlışlıkla whatsapp grubuna gönderilince ortalık karıştı. Muğla Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan okul müdürlüğü mülakatları öncesinde adaylardan hangilerinin ne kadar puan alacağını önceden belirleyen bir torpil listesi hazırladı. İlçe milli Eğitim şube müdürü olarak görev yaptığı öğrenilen Esma Çelik’in söz konusu torpil listesini , Whatsapp anlık yazışma yazılımı üzerinden ilgili kişiye göndermek yerine yanlışlıkla okul müdürlerinin bulunduğu whatsapp grubuna göndermesi sonrası skandal patlak verdi.


Muğla Seydikemer ilçe milli eğitim müdürlüğü, 23 Mayıs’ta başlayıp 30 Mayıs 2016 tarihine kadar sürecek olan okul müdürlüğü mülakatları için inanılmaz bir skandala imza attı. İlçede görevli öğretmenlerin, müdürlük mülakatında kaç puan alacakları günler öncesinde belirlenip liste hazırlandı. Whatsapp grubuna gelen torpil listesini gören müdürler şok oldu. Listedeki MEB personeli henüz sınava girmedikleri halde sınava girmişler gibi gösterilen puanları görünce şok oldu. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Başkanı Sn. İsmail Koncuk konu ile ilgili şube müdürü için suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, ekonomi haberleri, MEB duyuruları ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara