Meb Personeli

Torpil Listesini WhatsApp Üzerinden Yanlışlıkla Paylaşan O Müdür Açığa Alındı !

 Bir Kaç Gün önce haberini yaptığımız torpil listesi MEB’de büyün yankı uyandırdı ve Sn. Naci Avcı’nın talimatıyla söz konusu listeyi hazırlayıp yanlışlıkla paylaşan şube müdürü açığa alındı. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Sn. İsmail Koncuk Konuyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Koncuk Muğla Seydikemer Torpil Listesi skandalından sonra açığa alınan şube müdürü hakkında açıklama yaptı. İşte o sözler  İsmail Koncuk : ” Sn. Nabi Avcı, Muğla’nın Seydikemer İlçesindeki Torpil Listesi ile ilgili gerekenin yapılması talimatını vermiştir, Herkese ders olmalıdır,  Tetikçiliğe soyunan tüm sözde yöneticilere ders niteliğinde bir cezanın verilmesini bekliyoruz. Bunlar MEB’in yüz karalarıdır yazıklar olsun. Muğla Seydikemer’de torpil listesini hazırlayan şube müdürü açığa alındı. Mülakat komisyonu başkanı değiştirildi. Rezilliğiniz karınız oldu. Değdi Mi?” dedi.

Olay; ;Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yapılacak olan okul müdürlüğü mülakatları için söz konusu mülakat sonuçlarının önceden hazırlandığı ve bir torpil listesi oluşturulduğu öğrenilmişti. İlçe milli eğitimk müdürü torpil listesini yanlışlıkla okul müdürlerinin olduğu whatsApp grubuna atınca olay gün yüzüne çıkmıştı.

Bir Yorum

  1. sağlık bakanlığına dışardan atanan hicbir becerisi ve bilgisi olmayan müdür ve müdür yardımcılarını da bi kontrol etseler.. sırf bilmem kimin yakını diye pat diye müdür ve müdür yardımcısı yapıyor lar . yazık bu devlete

  2. meb de sırf ak parti kadrosu içinde yer edinmiş iş bilmez öğretmenler yöneticilik vasfına kavuşturulursa, meb in yü karalarıdır bunlar demeye devam edilecek, vizyon yok

  3. Sanki başka hiçbir yerde torpil yok kaynıyo her taraf kaynıyo ak partiymuş yesinler aklığınızı.