• Haberler
  • Gündem
  • MEB'den okul öncesi sınıflar için flaş açıklama! Özel kreşler ne olacak?

MEB'den okul öncesi sınıflar için flaş açıklama! Özel kreşler ne olacak?

27 Kasım tarihinde MEB tarafından gönderilen yazıda okul öncesi kurumların uzaktan eğitime geçip geçmeme kararlarını il ilçe milli eğitim müdürlüklerine bıraktığını duyurmuştu.Ancak dün düzenlene kabine toplantısı sonrasında tüm resmi okul öncesi eğitim k

27 Kasım tarihinde MEB tarafından gönderilen yazıda okul öncesi kurumların uzaktan eğitime geçip geçmeme kararlarını il ilçe milli eğitim müdürlüklerine bıraktığını duyurmuştu. Ancak dün düzenlene kabine toplantısı sonrasında tüm resmi okul öncesi eğitim kurumlarının uzakta eğitime geçileceğini duyurdu.

Haber

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen kabine toplantısı sonrasında anaokullarında eğitim öğretimin online olarak yapılacağını duyurmuştu. Bugün ise Milli eğitim Bakanlığı'ndan "Okul Öncesinde Yüz Yüze Eğitime Ara Verilmesi" konulu yazı gönderildi.

Haber

ÖZEL KREŞLER NE OLACAK?

Gönderilen yazıda resmi okul kurumlarının olduğunun altı çizildi. Özel kreşler ile ilgili henüz net bir açıklama gelmedi.

Haber

GÖNDERİLEN YAZI

MEB tarafından gönderilen yazıda "Resmi okul öncesi eğitim kurumlarında uzaktan eğitime geçilmesi ve ilgili (b) yazıda açıklanan esaslar doğrultusunda eğitimin etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme