Memur Emeklisine Ek İkramiye Ödemeleri Başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AA muhabirine açıklama yaptı.Çalışma Bakanı Müezzinoğlu açıklamasında memurlara emekli olmaları halinde 30 yıllık hizmet sürelerinin ikramiye olarak ödendiğini, 30 yılı aşan hizmet süreleri için ödeme

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AA muhabirine açıklama yaptı. Çalışma Bakanı Müezzinoğlu açıklamasında memurlara emekli olmaları halinde 30 yıllık hizmet sürelerinin ikramiye olarak ödendiğini, 30 yılı aşan hizmet süreleri için ödeme yapılmadığını anımsattı. Ayrıca Bakan Müezzinoğlu yapılan yasal düzenleme ile bu uygulamaya son verildiğini ifade etti.

MEMURLARA EK ÖDEME

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezznoğlu yapılan düzenleme ile emekli memurlara 30 yılın üzerindeki hizmet sürelerinin de ikramiye olarak ödenmesinin sağlandığına işaret etti. Bakan Müezzinoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Memur emeklilerimize 30 yılın üzerindeki hizmet sürelerine karşılık gelen ikramiyelerini ödemeye başladık. Yaklaşık 2,5 milyar gibi bir rakam bu kapsamadaki emeklilerimize ödenecek. Bu konudaki mağduriyetlerin giderilmesinden ve memur emeklilerine haklarının verilmesinden dolayı mutluluk duyuyorum."

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme