Genel

Müdürü Bıçaklayan Memur İçin 4.5 Yıl Hapis İsteniyor

 Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdür olarak görev yapan Bayram Duman’ı bıçakla yaralayan memur tutuklanarak ceazevine gönderildi. Diyarbakır’da 4 Ocak günü meydana gelen olayda İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Bayram Duman ile aynı yerde memur olarak görev yapan R.O arasındaki tartışmanın büyüdüğü ve olayın bıçakla yaralamaya kadar gittiği öğrenildi.

4 Ocak günü 50 yaşındaki Şube Müdürü Bayram Duman’ın makamına gelen 23 Yaşındaki R.O isimli memur şube müdürü hakkında tayinle alakalı konuşmaya başladı, elinde bıçak olduğu öğrenilen şahsın Şube Müdürünü yaraladığı öğrenildi. Olay esnasında odada bir başka şube müdürünün bulunması yaralama olayının daha ileriye gitmesini engelledi. Diğer şube müdürü tarafından ihbar edildiği öğrenilen 23 yaşındaki memur emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın tamamlandığı öğrenildi. Savcı’nın 23 Yaşındaki memur R.O hakkında “Silahla kasten yaralama’ suçundan 4.5 yıla kadar” hapis cezası istediği öğrenildi. İddianamenin  Diyarbakır 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde önümüzdeki günler içerisinde görüşüleceği öğrenildi.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, memur haberleri ve daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara