Genel

Nisan Ayı Bordro Sorgulama

E- Devlet modülü ile e- Bordro uygulaması kullanılabilir. e- Bordro uygulaması ile 2016 yılı Nisan ayı maaş bordrosu sorgulanabilir.  
 
Teknolojik gelişmeler ile bireysel teknoloji kullanımları da artıyor. Bu teknolojik gelişmeler ile kurumsal ve kamusal anlamda internet yolu ile yenilikler ortaya çıkıyor.  
 
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıyorsanız ve maaşınızı merak edip maaşınız hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız e – Devlet, e – Bordro sorgulama uygulamasını kullanabilirsiniz. e – Bordro uygulaması ile aylık düzenli maaş alıyorsanız bordro sorgulama yapabilmektesiniz.  
 
e – Bordro uygulaması ile maaşınız hakkında yaşanan kesintileri ve maaşınızın detaylarını öğrenebilirsiniz. Bilindiği gibi güncel durumda internet kullanımının artması ile ve bu internet kullanımının cep telefonlarına kadar küçülmesi ile devlet kurumları ve kamu kurum ve kuruluşları hakkında online olarak işlemlerini yapabilirsiniz.  
 
Kamu kurum ve kuruluşları hakkında online olarak yapılabilecek bir diğer bir işlem ise e – Bordro uygulamasıdır. e –  Bordro uygulaması ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan devlet memurları aylık maaşları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler. Bu devlet memurları maaşlarında yaşanan vergi kesintilerini damga vergisi kesintilerini net ve detaylı bir şekilde öğrenebileceklerdir.  
Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü e – Bordro uygulama sayfasında kamu personellerine sunulmuş genel bir hizmettir. Bu hizmet devlet memurlarının her ay almış oldukları maaşları incelemelerini ve maaş bordrolarını görmelerini sağlıyor.