Genel

Kasım Ayı Memurların Maaş Bordrosu Yayımlandı ! e-Bordro Sorgulama Nasıl Yapılır?

Devlet memurları tarafından merakla beklenen Kasım ayı maaş bordrosu yayımlandı. Maaş bordrosu memurların maaşlarından yapılan kesintileri ve maaşlarına dair bütün detayları görüntüleme imkanı sağlıyor. Ayrıca memurlar maaş bordrolarını Maliye Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan e-bordro hizmeti ile kolaylıkla öğrenebiliyorlar.

HER AYIN 14’ÜNDE ERİŞİME AÇILIYOR

Devlet memurları tarafından her ay merakla beklenen ve her ayın 14’ünde erişime açılan e-bordro Kasım ayı için erişime açıldı. Binlerce devlet memuru e-bordro ile maaş detaylarına ulaşabilecek. e-bordro hizmeti sayesinde hem içinde bulunulan aya ait maaş detayları hem de önceki ayın detayları görüntülenebiliyor.

E-BORDRO NASIL GÖRÜNTÜLENECEK?

Devlet memurları Kasım ayı e-Bordrolarını turkiye.gov.tr web adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler. Peki şifresi olmayan memurlar ne yapacak? Şifresi olmayan memurlar herhangi bir PTT şubesine giderek e-Devlet şifresi alacaklardır. e-Devlet şifresi alan memurlar sisteme ilk girişlerinde kendilerine ait bir şifre belirleyecek ve tüm girişlerinde bu şifreyi kullanacaklardır.