Meral Akşener'den İsmail Kahraman'a: Korkak Bir İnsandır
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ın yazılı olarak yayımladığı 19 Mayıs mesajına İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'den sert tepki geldi.Akşener bu konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada ise 'Ben bu kişiyi
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ın yazılı olarak yayımladığı 19 Mayıs mesajına İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'den sert tepki geldi.
Akşener bu konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada ise;
"Ben bu kişiyi takip etmemeye, sesini duymamaya özen gösteriyorum. Bu şahsın Atatürk ve arkadaşlarına, Cumhuriyet değerlerine itirazı olduğunu, bunu açık ve net söyleyemediğini bunu imalarla ifade ettiğini söyleyebilirim.
Kendisini çok uzun bir süredir tanırım. Korkak bir insandır, dolayısıyla arkadan konuşmayı sever. O nedenle Atatürk'e ve cumhuriyet değerlerine, 19 Mayıs'ta başlayan o yürüyüşe yönelik alerjisini ortaya koymuş, bildiğimiz bir şahıstır" ifadelerinde bulundu.
Akşener ayrıca yaptığı açıklamada İnce'nin ikinci tura kalmasına yönelik olarak yaptığı açıklamalarda bulundu.
Akşener İnce'nin ikinci tura kalması durumunda destek vereceğini ifade ederek;
"A, B, C planlarına hiç gerek yok. Millet ittifakı olarak hem 301 milletvekilini, hem Cumhurbaşkanlığını alacağız.
Ben gençlere işsizlik maaşı vereceğimizi söylüyorum. Erdoğan da 24 Haziran akşamı bir işsiz olacak, kusura bakmasın.
Ben Muharrem İnce'ye teşekkür ettim. İYİ Parti'yi kurarken, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı o zaman belli değildi, o zaman kim kalırsa şartsız, şüphesiz destekleyeceğimi ifade etmiştim zaten.
Ama bugün bunları esasında konuşmamız gerekmiyor. Biz bütün gücümüzle Cumhurbaşkanlığı seçimine, onu almaya gayret etmemiz gerekiyor." dedi.
Kamupersoneli.net I ANKARA
Bakmadan Geçme