Meteoroloji Uyarmıştı ! Şiddetli Lodos Etkili Oluyor
Marmara Denizinde hızı zaman zaman 50 kilometreye ulaşan lodos meydana geldi.Buna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapılmıştı.
Marmara Denizinde hızı zaman zaman 50 kilometreye ulaşan lodos meydana geldi. Buna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapılmıştı.
Şiddetli lodos nedeniyle yerli ve yabancı bandıralı 7 şilep ve tanker, Tekirdağ sahiline demirledi.
Lodos balıkçıkları da vurdu. Balıkçılar denize açılamazken Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu tarafından bir açıklama yapıldı.
AÇIKLAMA YAPILDI
Pehlivanoğlu yaptığı açıklamalarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin balıkçıların denize çıkmaması konusunda uyarılarda bulunduğunu belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:
"Bugünden başlayarak pazartesi gününe kadar sert bir lodos etkili olacak. Bizde bütün balıkçı arkadaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Hava normale dönene kadar arkadaşlarımız denize çıkmayacak"
Bakmadan Geçme