Mevzuat

11 Kasım 2016 Tarihli Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayınlandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarlığına, Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Temel, başka bir göreve atanmak için bu görevinden alındı.

İçişleri Bakanlığı Müşavirliğine, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Abdülkadir Akıl getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı Kimdir?
“31.12.1963 Ankara doğumlu olan Akif Özkaldı, evli ve 1 çocuk babasıdır. İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu olan Özkaldı, 1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın açmış olduğu yurtdışı master programını kazanarak ABD de Utah State Üniversitesi Sulama Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisansını 1991 yılında tamamlayarak DSİ Genel Müdürlüğündeki görevine dönmüştür.

İstanbul Melen İçmesuyu Projesi, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Konya Ovaları Projesi (KOP), Doğu Anadolu Projesi (DAP) gibi birçok önemli Bölgesel Kalkınma projelerinde aktif rol almış olup planlama, uygulama ve strateji belirleme gibi birçok teknik konuda çalışmalarını sürdürmektedir.

Uluslararası İstanbul Su Forumu çalışmaları gibi birçok uluslar arası projede görev almış, ayrıca Dünya Su Konseyi (WWC) üyesi olarak su ile ilgili uluslar arası çalışma ve faaliyetlerde etkin rol almaktadır.”

Kamupersoneli.net|AA