Mevzuat

13 Aralık Tarihli Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Bazı bakanlıklara ait, 13 Aralık 2017 tarihli atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararlarının detaylarını haberimizde paylaşıyoruz…

Maliye Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da aralarında olduğu 7 bakanlığa ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre;

BİLİM, SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında müfettişlik görevine Sıdık Akkılıç,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Sibel Livdumlu atandı.

GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK BAKANLIĞI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine İskender Yüksel, Maliye BakanlığıGelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığına Vergi Başmüfettişi Hasan Kaymak, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine ise aynı yer Genel Müdür Yardımcısı İsmet Keskin’in atamaları gerçekleştirildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

Milli Savunma Bakanlığı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Tümgeneral Gürsel Yüz bu görevden alındı, bu suretle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Tuğgeneral Sadık Uygur atandı.

ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğüne (Bursa) Mustafa Bulut, 4. Bölge Müdürlüğüne (Manisa) Kerim Gençoğlu, 11. Bölge Müdürlüğüne (Samsun) Mehmet Sıddık Kılınçer, 12. Bölge Müdürlüğüne (Rize) Ahmet Usta getirildi.

ENERJİ Ve TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Serkan Keleşer, Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne ise Elektrik Üretim AŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Zekeriya Aydın getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sami Yapıcı, Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Murat Zekeriya Aydın ile aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan’ın atanması uygun görüldü.