Mevzuat

İçişleri Bakanlığından Atama Kararı Açıklandı

İçişleri Bakanlığına ait atama kararları yayınlandı. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde; 
 
Aşağıda ki listede görev yerleri ve adı soyadı yazan şahıslar yer alıyor. Aşağıda bu isimlerin eski görevlerini ve yeni görevlerini sizlere kamupersoneli.net olarak aktaracağız. 
 
Bu atama kararları 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 76. maddesi, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanununun 13. maddesi ile 2451 sayılı kanunun 2. maddesi gereğince uygun görülmüştür. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ise şöyle; 
 
* Kadri Kartal, Kadri Kartalın Türki Cumhuriyeti’nde ki eski görevi Ankara Emniyet Müdürü idi. Kadri Kartal’ın İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ile yeni görevi olarak Polis Başmüfettişi belirtilmiştir. 
 
* Alaattin Akbaş, Alaattin Akbaş’ın Türkiye Cumhuriyeti’nde ki eski görevi Artvin Emniyet Müdürü idi. Alaattin Akbaş’ın İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ile yeni görevi olarak Polis Başmüfettişi belirtilmişti. 
 
* Mahmut Karaaslan, Mahmut Karaaslan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nde ki eski görevi Van Emniyet Müdürü idi. Mahmut Karaaslan’ın İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ile yeni görevi olarak Ankara Emniyet Müdürü belirtilmiştir. 
 
* Ahmet Şengün, Ahmet Şengün’ün Türkiye Cumhuriyeti’nde ki eski görevi Polis Başmüfettişi idi. Ahmet Şengün’ün İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ile yeni görevi olarak Artvin Emniyet Müdürü belirtilmiştir. 
 
* Mehmet Suat Ekici, Mehmet Suat Ekici’nin Türkiye Cumhuriyeti’nde ki eski görevi Polis Başmüfettişi idi. Mehmet Suat Ekici’nin İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalar ile yeni görevi olarak Van Emniyet Müdürü belirtilmiştir. 
 
 Kamupersoneli.net