Mevzuat

İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Görev ve Yetki Yönetmeliği'nde Değişiklik

 İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Söz konusu değişikliğe dair yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlanarak Yürürlüğe girdi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren  İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmeliğine aşağıdan göz atabilirsiniz.

 İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

 MADDE 1 – 15/7/2015 tarihli ve 29417 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmeliğin 7 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “tıp ve mühendislik fakültesi mezunları ile fen-edebiyat fakültelerinin fizik, kimya veya biyoloji bölümü mezunları arasından Genel Müdürün teklifi üzerine” ibaresi “en az lisans mezunları arasından” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 ‒ Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Genel Müdürün teklifi üzerine” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 3 ‒ Aynı Yönetmeliğin 12 nci maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan “Genel Müdürün teklifi üzerine” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 4 ‒ Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 ‒ Bu Yönetmelik hükümlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı yürütür.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum