Mevzuat

Milli Eğitim Bakanlığına Ait Atama Kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığına ait atama kararı Resmi Gazete’nin 12.04.2018 (bugün) tarihli sayısında yayımlandı.

Bu detaylara göre açık bulunan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ömer Yahşinin atanmasına karar verildiği belirtildi.

“Milli Eğitim Bakanlığından;

1. Açık bulunan 1 inci derecede kadrolu ve +3600 ek göstergeli İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ömer Yahşi‘nin atanması, 657 sayılı Kanunun 68/B, 71 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı kanunun 2 inci maddesi gereğince uygun görülmüştür

2. Bu kararı Milli Eğitim Bakanlığı yürütür.” ifadelerine yer verildi.

Ömer YAHŞİ Kimdir?

1977 yılında Erzincan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.2002 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. 2012 yılında Adalet bölümünü, 2014 yılında Kamu Yönetimi bölümünü, 2015 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirdi. Halen Uluslararası İlişkiler Bölümünde 3. Sınıfa devam etmektedir.

Mesleki kariyerine öğretmen olarak başlayan Ömer YAHŞİ, sırası ile müdür yardımcısı, kurucu müdür, müdür,şube müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü görevlerini yürüttü. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmekte iken İzmir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Halen Marmara Üniversitesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde doktora yapan Ömer Yahşi, İngilizce ve Arapça bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kamupersoneli.net