Mevzuat

PTT İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Yönetmeliği Yürürlükten Kaldırıldı

Resmi Gazete’nin 11 Nisan 2018 tarihli sayısında PTT’ye ilişkin bir yönetmelik yayımlandı. Yayımlanan yönetmelik ile PTT idari hizmet sözleşmeli personel yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı. 

Konu ile ilgili olarak söz konusu yönetmelik “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik” başlığıyla kamuoyu ile paylaşıldı. Bu yönetmeliğin kaldırılması Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırıldı. 

BAKANLAR KURULU KARARI

Söz konusu Bakanlar Kurulu kararında “Ekli “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik”in yürürlüğe konulması; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 1 Mart 2018 tarihli ve 586 sayılı yazısı üzerine Bakanlar Kurulu tarafından 12 Mart 2018 tarihinde kararlaştırılmıştır” ifadelerine yer verildi.

YÖNETMELİK DETAYLARI

Madde 1 – 10 Eylül 2013 tarihli ve 2013/5383 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır. 

Madde 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. 

Madde 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA