Mevzuat

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Kalkınma Ajansları Denetim Yönetmeliği Değişti

31 Ekim 2017 tarihli Resmi Gazete’de, Kalkınma Ajansları Denetim Yönetmeliğinin değiştirilmesine dair yönetmelik yayımlandı.

MÜBAŞİRLİK İBARESİ DEĞİŞTİ

Yayımlanan yönetmeliğe göre; 3 Ağustos 2009 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Kalkınma Ajansları Denetim Yönetmeliğinin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, (l) bendi yürürlükten kaldırılmış ve (m) bendinde yer alan “Müsteşarlık” ibaresi “Bakanlık” olarak değiştirildi.

Aynı Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan “en geç beş yılda bir veya denetim ve faaliyet raporları doğrultusunda” ibaresi ile altıncı fıkrasının ikinci cümlesi yürürlükten kaldırıldı.

Aynı Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Müsteşarlıktan” ibaresi “Bakanlıktan” olarak değiştirilmiş, birinci ve ikinci fıkrasında yer alan “Müsteşarlık” ibareleri “Bakanlık” olarak değiştirilmiş ve üçüncü fıkrasında yer alan “Müsteşarlığa” ibaresi “Bakanlığa” olarak değiştirildi.

Aynı Yönetmeliğin 3 üncü ve 5 inci maddeleri dışında Yönetmelikte yer alan “Bakanlık” ibareleri “İçişleri Bakanlığı”, “Bakanlığa” ibareleri “İçişleri Bakanlığına”, “Bakanlığı” ibareleri “İçişleri Bakanlığını” olarak değiştirildi.

Aynı Yönetmeliğin 3 üncü ve 5 inci maddeleri dışında Yönetmelikte yer alan “Müsteşarlık” ibareleri “Bakanlık”, “Müsteşarlıkça” ibareleri “Bakanlıkça”, “Müsteşarlığın” ibareleri “Bakanlığın”, “Müsteşarlığı” ibareleri “Bakanlığı”, “Müsteşarlığa” ibareleri “Bakanlığa” ve “Müsteşarlıktan” ibaresi “Bakanlıktan” olarak değiştirildi.

Yönetmelik hükümleri Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA