Mevzuat

Yeni Atama Kararnameleri Resmi Gazete'de Yayımlandı

Resmi Gazete’nin 19 Ağustos 2018 tarihli sayısında Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri yayımlandı. Yayımlanan kararnameler kapsamına kurumlara atamalar yapıldı. 

Yapılan atamaların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

KÜLTÜR BAKANLIĞI ATAMA KARARLARI

Bu bağlamda Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde görevden alma yapıldı. Ayrıca yine Kültür Bakanlığında Kültür ve Müzeler Genel Müdürlüğüne Murat Gürül atandı. Ayrıca Kültür Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne Murat Demirören, Telif Hakları Genel Müdürlüğüne Hurşit Ziya Taşkent, Teftiş Kurulu Başkanlığına Ekrem Diler atandı.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne Murat Karahan atandı. Ayrıca Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne Mustafa Kurt atandı. Kültür Bakanlığı Birinci Hukuk Müşavirliğine Metin Dede, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Levent Kırcan, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Birol İnceciköz, Tanıtma Genel Müdür Yardımcılığına Nurpınar Tente Ödemiş atandı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ATAMA KARARLARI

Tarım ve Orman ve Bakanlığında da görevden almalarla beraber DSİ Genel Müdürlüğüne Mevlüt Aydın, Meteoroloji Genel Müdürlüğüne Volkan Mutlu Coşkun, Hayvancılık Genel Müdürlüğüne Zekeriyya Erdurmuş, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğüne Mustafa Altuğ Atalay, Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne Hasan Özlü, Su Yönetimi Genel Müdürlüğüne Bilal Dikmen, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğüne Ahmet İpek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne Yusuf Kandazoğlu, 

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Güldal, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne Ayşe Ayşin Işıkgece, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Osman Uzun, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne Fuat Fikri Aktaş, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne Özkan Kayacan, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Aylin çağlayan Özcan, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına Süleyman Değerli, 

Strateji Geliştirme Başkanlığına Oruç Baba İnan, Birinci Hukuk Müşavirliğine Dursun Kelkit, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına İsa Sertkaya, Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığına Ahmet Kavak, Şeker Dairesi Başkanlığına Mehmet Hasdemir, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Ecmel Ercan, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Selçuk Kavasoğlu atandı.