MHP Milletvekili Arzu Erdem'den Sözleşmeli Öğretmenlerde Aile Bütünlüğü Paylaşımı
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde farklı şehirlerde görev yapan sözleşmeli öğretmenlerin en çok dile getirdikleri konuların başında aile bütünlüğü konusu geliyor.Çeşitli platformlar aracılığıyla seslerini duyurmaya çalışan öğretmenler konu ile ilgili bir
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde farklı şehirlerde görev yapan sözleşmeli öğretmenlerin en çok dile getirdikleri konuların başında aile bütünlüğü konusu geliyor.
Çeşitli platformlar aracılığıyla seslerini duyurmaya çalışan öğretmenler konu ile ilgili bir adım atılmasını talep ediyorlar.
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'de sözleşmeli öğretmenler tarafından dile getirilen bu konu ile ilgili bir paylaşımda bulunarak öğretmenlerin taleplerini dile getirdi.
'SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN AİLE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLANMALIDIR'
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda sözleşmeli öğretmenlerin aile bütünlüğünün sağlanması gerektiğini bildirdi.
''Sözleşmeli öğretmenlerimizde aile bütünlüğü şart'' sloganıyla yapmış olduğu paylaşımla öğretmenlerin taleplerini dile getiren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem öğretmenlerin aile bütünlüğünün sağlanması adına yapılan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu.
Bu konuda soru önergesi ve kanun teklifleri verildiğini dile getiren MHP Milletvekili Arzu Erdem bu konuda atılacak adımların takipçisi olacağını da belirtti.
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem tarafından yapılan paylaşım;
''Öğretmenlerimizin taleplerini dikkate almayız. Gözbebeğimiz evlatlarımızı onlara emanet ediyoruz. Ben bütün öğretmenlerimizin yürekten yanındayım. Çünkü ben bir eğitimciyim. Sözleşmeli öğretmenlerimizde aile bütünlüğü şart.''
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





