MHP'li o belediye başkanı hakkında kritik karar! Listeden düşürüldü
Sivas'ta MHP'li belediye başkanları listesinde bulunan Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu hakkında kritik bir karar verildi.MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDA KRİTİK KARAR MHP'nin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle Başka
Sivas'ta MHP'li belediye başkanları listesinde bulunan Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu hakkında kritik bir karar verildi.
MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDA KRİTİK KARAR
MHP'nin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle Başkan Çuhadaroğlu'nun MHP'nin belediye başkanları listesinden düşürüldüğüni Son dakika Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz sosyal medya hesabından duyurdu.
LİSTEDEN ÇIKARILDI
Durmaz'ın konu ile ilgili açıklaması şöyle:
"31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Partimizden Sivas/Hafik Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Selahattin Çuhadaroğlu, partimiz ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle, Belediye Başkanları Listemizden Düşürülmüştür.. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.."
Bakmadan Geçme





