• Haberler
  • Gündem
  • Milli Savunma Bakanı Işık Terör Operasyonları Hakkında Bilgi Verdi

Milli Savunma Bakanı Işık Terör Operasyonları Hakkında Bilgi Verdi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, terörle mücadeleye yoğun şekilde devam ettiklerini belirtti.Bakan Işık açıklamasında 'Bu kış terör örgütüne aman verilmedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, terörle mücadeleye yoğun şekilde devam ettiklerini belirtti. Bakan Işık açıklamasında "Bu kış terör örgütüne aman verilmedi. Bu kış eksi 40 derecede ve metrelerce karda teröristlere karşı amansız operasyonlar yapıldı. Bu mücadele şu anda devam ediyor. Üç şehidimiz var. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin." ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Uluslararası Merkez Laboratuvarı Tanıtım Programına katıldı. Burada konuşma yapan Bakan Işık bugünün 4 Nisan Dumlupınar Denizaltısı faciasının seneyi devriyesi olduğunu hatırlattı ve şu açıklamayı yaptı;

EKSİ 40 DERECEDE OPERASYON

"Yoğun bir terörle mücadele yönetiyoruz. Bu kış terör örgütüne aman verilmedi. Bu kış eksi 40 derecede ve metrelerce karda teröristlere karşı amansız operasyonlar yapıldı. Bu mücadele şu anda devam ediyor. Üç şehidimiz var. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Rabbim şehitlerimizin şefaatine bizleri nail eylesin. Allah ülkemizin birliğini ve dirliğini daim eylesin. Bu ülke birliğini ve dirliğini koruduğu sürece hiçbir dış güç bu ülkeyle baş edemeyecek buna inanıyorum."

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme