• Haberler
  • Ekonomi
  • Milyonlarca Kişinin Merakla Beklediği Açıklama Geldi! İşte 3600 Ek Gösterge Müjdesi

Milyonlarca Kişinin Merakla Beklediği Açıklama Geldi! İşte 3600 Ek Gösterge Müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Gümüşhane'de yaptığı açıklamada milyonlarca kişinin merakla beklediği 3600 ek göstergeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.Bakan Bilgin, 'Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içeris

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Gümüşhane’de yaptığı açıklamada milyonlarca kişinin merakla beklediği 3600 ek göstergeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Bakan Bilgin, “Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Gümüşhane'de İl Özel İdaresi tesislerinde işçilerle iftar yaptı. Bakan Bilgin, milyonların merakla beklediği 3600 ek göstergeyle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Bilgin, “Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selamını İletti

Bilgin, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhanelilere selamını ileterek, "Cumhurbaşkanımız sadece selam göndermedi, aynı zamanda bir müjde gönderdi; Gümüşhane-Bayburt havaalanının bu yılın sonuna kadar tamamlanacağı talimatını verdi. Umut ediyorum 2023'ün başında havaalanının açılış töreninde de birlikte olacağız" diye konuştu.

Türk Devleti Sosyal Hukuk Devletidir Ve Çalışanlarını Mutlaka Korur

Bilgin, çalışanları enflasyon karşısında korumak için çeşitli düzenlemeler, iyileştirmeler yaptıklarını dile getirerek, "Bugün bu rakamlar enflasyonun etkisiyle aşındı, aşınıyor, aşınacak. Enflasyona karşı koruma sistemi olarak bir taraftan sosyal politikalar uygularken bir taraftan da enflasyonu dizginleyecek, kontrol altına alacak, büyümeyi, ekonomik gelişmeyi devam ettirecek ve sürekliliği sağlayacak bir ekonomi politikası uyguluyoruz. Enflasyonun tahribatlarına karşı koruyacak yeni çalışmalarımız da var. Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın daha kapsamlı bir şekilde bu konuyu kamuoyuyla paylaşacağını söylüyorum. Sadece şu haberi veriyorum ki bütün çalışanlarımız, asgari ücretliler, emekliler, memurlar, kamu personeli, işçi ve memur emeklileri herkes bilsin ki Türk devleti sosyal hukuk devletidir ve çalışanlarını mutlaka korur. Hepsiyle de ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bunlar programımıza göre kamuoyuyla paylaşılacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

3600 Ek Gösterge Müjdesi

Kamu personelinin 3600 ek gösterge beklentisine de değinen Bilgin, "Mayıs içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere, bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle onu da paylaşacağız. Çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye'nin işçileri, Türkiye'nin emekçileri, emeklileri, Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını da ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir. Bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme