Milyonlarca kişiye indirim haberi verildi! Resmi açıklama yapıldı
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından tarafından önemli bir açıklama yapıldı.EPGİS tarafından yapılan açıklamada gün itibari ile son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta karşılanan ÖTV miktarları belirtildi.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından tarafından önemli bir açıklama yapıldı. EPGİS tarafından yapılan açıklamada gün itibari ile son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta karşılanan ÖTV miktarları belirtildi.
Yapılan açıklamada benzinde 4 kuruş, motorinde 20 kuruş ve LPG'de 44 kuruş ÖTV karşılanması yapıldı.
Açıklamanın devamında bu miktardaki ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimlerin pompa fiyatlarına yansımaya başlayacağı vurgulandı.
YAPILAN AÇIKLAMA
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Gün itibari ile son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta karşılanan ÖTV miktarları (KRŞ/LT)
Benzin: 4
Motorin: 20
LPG Otogaz : 44
Bu miktarlardaki ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başlayacaktır.
Bakmadan Geçme





