- Haberler
- Gündem
- Müge Anlı'da cinayet itirafı geldi! Cinayeti o işledi, gece kadın kıyafeti giyip geziyordu!
Müge Anlı'da cinayet itirafı geldi! Cinayeti o işledi, gece kadın kıyafeti giyip geziyordu!
Tüm Türkiye'nin en çok izlediği gündüz kuşak programlarından biri olan Müge Anlı'da gündem olacak bir olay yaşandı.Mustafa Kut cinayetine ilişkin yaşanan son dakika gelişmesi herkesi ekran başına kilitledi.
Tüm Türkiye’nin en çok izlediği gündüz kuşak programlarından biri olan Müge Anlı’da gündem olacak bir olay yaşandı. Mustafa Kut cinayetine ilişkin yaşanan son dakika gelişmesi herkesi ekran başına kilitledi. Canlı yayına katılan bir kişi “Cinayeti o işledi, adım kadar eminim. Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu” açıklamasını yapmasıyla herkesi şoke etti.
Mustafa Kut cinayetine ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Sır cinayete ilişkin ayrıntılar her geçen gün belli olmaya başladı. Kendisine aşk mektuplarının yazıldığı Dürdane Kut, av tüfeği ile öldürülen eşinin katilini bulmak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Cinayete ilişkin her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
OLAY 3 YIL ÖNCE YAŞANDI
ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ve Tatlı Sert programında Mustafa Kut cinayeti ele alındı. 3 yıl önce Balıkesir’in Havran ilçesinde yaşanan ayda, Mustafa Kut tarlasına gitmek için evden ayrıldı.
Ancak bir süre sonra köylüler tarafından sulama için kullanılan su borusunun yanında ölü bulundu. Adamın sırtından vurulduğu ortaya çıktı.
Tüm Türkiye’nin konuştuğu aşk mektuplarında şu ifadeler yer alıyordu:
Koca Dürdane'm, benim koca ineğim, benim tavşanım, canım Dürdane'm, civelek Dürdane'm, seksi Dürdane'm, koca ineğim benim... Akşamlara kadar seni Pazar yerlerinde arıyorum.
O kadar kadın görüyorum sana çıkmıyor. Sen bambaşkasın, senden başkasını gözüm görmüyor. Seni delileler gibi seviyorum, çılgınlar gibi aşığım sana. İkimiz de kara toprağa girene kadar seveceğim. Sen benden yollarda neden kaçıyorsun?"
"Bana yollarda neden laf atmıyorsun? Kimse duymasın diye, kimse anlamasın diye laf atamıyorum sana yollarda. Sen benin çocukluk aşkımsın, sen benim gençlik aşkımsın, seni başkalarına yar etmem.
Seni her şeyden çok kıskanıyorum. Yollarda yürüyüşlerine hasret kaldım. Seni bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. O kıpkırmızı yüzüne bakmaya hasret kaldım.
Prensesim, sevgilim, aşkım, Ankaralı Ayşe'm benim... Seni göremediğimde dünyam kararıyor. Dengem gidiyor, kendimi zor tutuyorum. Seni gördüğümde moralim düzeliyor. Cuma günü gece sabaha kadar evin önündeydim. Ezan okunurken ayrıldım Benden korkma, benden utanma...
CANLI YAYINDA İTİRAF
Öte yandan bugün canlı yayına katılan bir kişiden cinayet itirafı geldi. Yayına katılan kişi, “Cinayeti o işledi, adım kadar eminim. Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu” açıklamasında bulundu. Cinayete ilişkin araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Bakmadan Geçme





