Muharrem İnce'den Önemli OHAL Açıklaması !
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanında bulunan alanda düzenlenen mitingde, Malatya'nın, Türkiye'de iki cumhurbaşkanı çıkaran tek il olduğunu ifade etti.OHAL AÇIKLAMASI Muharrem İnce buradaki mitingde yaptığı aç
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanında bulunan alanda düzenlenen mitingde, Malatya'nın, Türkiye'de iki cumhurbaşkanı çıkaran tek il olduğunu ifade etti.
OHAL AÇIKLAMASI
Muharrem İnce buradaki mitingde yaptığı açıklamalarında OHAL hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.
Muharrem İnce konu ile ilgili açıklamalarında yemin ettiğinde göreve başladığında OHAL'i hemen kaldıracağını belirtti. Ayrıca Muharrem İnce mağduriyetleri gidereceğini ve 3B Türkiye projesi hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Bunlardan birincisi barışacağız. Türk, Kürt, Alevi, Sünni olarak birleşeceğiz, tek şemsiye altında olacağız. İki, ekonomik olarak büyüyeceğiz. Nasıl büyüceğiz? Merkez Bankası bağımsız olacak, kamuda rüşvet olmayacak. Kurallar değişmeyecek, iş adamı yatırım yapmak istiyorsa kuralları bilecek."
Muharrem İnce fizik öğretmeni olarak söz verdiğini belirterek iyi mühendisler yetiştirerek büyüyeceğimizi, adil bölüşme olacağını belirtti ve Finlandiya'da en düşük ve en yüksek emekli maaşı arasındaki farkın 2 kat olduğunu bunun Türkiye'de 9 kat olduğunu vurguladı.
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme