Naci Görür yine Bolu depremini de bilmiş! 'Bu kesim riskli bölge' Bolu ve ..
Geçtiğimiz saatlerde Bolu'da meydana gelen 4,8'lik depremi aylar öncesinden uyaran Prof.Dr.
Geçtiğimiz saatlerde Bolu’da meydana gelen 4,8’lik depremi aylar öncesinden uyaran Prof. Dr. Naci Görür’ün açıklamaları gündem oldu. Büyüklüğü 4,8 olan deprem İstanbul, Düzce, Ankara ve Kocaeli illerde hissedildi. Görür 23 Kasım tarihinde Düzce’de meydana gelen depremlerden sonra Bolu için riskli bölge uyarısında bulunmuş.
Bolu’daki deprem vatandaşlar tarafından kısa süreli panikle karşılandı. Saat 13.55’te meydana gelen depremin büyüklüğü AFAD tarafından 4,8 Kandilli tarafından da 4,7 olarak açıklandı. Deprem kent merkezinde şiddetli olarak hissedilirken çevre illerden de hissedildi.
BOLU DEPREMİ İÇİN UYARILARDA BULUNMUŞ
Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 23 Kasım 2022 tarihinde yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Düzce’de 5,9 şiddetindeki deprem sonrasında Görür’ün Bolu depremi yine ortaya çıktı.
BOLU DAĞI TÜNELİ VE BOLU GÜNEYİ..
Görür’ün aylar önce yaptığı paylaşım yeniden gündem oldu. Görür, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermiş;
"Arkadaşlar, Düzce’de olan bugünkü deprem ile bu yörede enerjinin büyük ölçüde boşaldığını düşünüyorum. Ancak Bolu Dağı Tüneli ile Bolu güneyi arasında, KAF’a bağlanan hat henüz kırılmadığı için bu kesim riskli bölge olarak düşünülmelidir. Sevgiyle"
Bakmadan Geçme





