• Haberler
  • Gündem
  • Nevşehir Acıgöl'de Tur Midibüsü İle Otomobil Çarpıştı: 27 Kişi Yaralandı

Nevşehir Acıgöl'de Tur Midibüsü İle Otomobil Çarpıştı: 27 Kişi Yaralandı

Olay yerinden aktarılan bilgilere göre Ankara'dan Kapadokya'ya gitmekte olan Hulusi Erdoğan yönetimindeki 06 BHR 224 plakalı tur midibüsü ile kimliğinin henüz öğrenilemediği 50 FP 436 plakalı otomobilin Nevşehir'in Acıgöl ilçesi girişinde bulunan kavşakta

Olay yerinden aktarılan bilgilere göre Ankara'dan Kapadokya'ya gitmekte olan Hulusi Erdoğan yönetimindeki 06 BHR 224 plakalı tur midibüsü ile kimliğinin henüz öğrenilemediği 50 FP 436 plakalı otomobilin Nevşehir'in Acıgöl ilçesi girişinde bulunan kavşakta korkunç şekile çarpıştı.

Yaşanan akzada çarpışmanın etkisiyle tur midibüsü devrilirken 27 kişi yaralandı. Yaralılar İhbarla olay yerine sevk edilen ambulanslarla Acıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

ACIGÖL NEREDEDİR?

Acıgöl, Nevşehir İline bağlı ilçe. 1914 yılında bucak merkezi, 1952 yılında kasaba, 1987 yılında da 3392 sayılı kanunla Nevşehir iline bağlı bir ilçe olmuştur.

Nevşehir-Aksaray karayolu üzerinde bulunan Acıgöl ilçesinin merkezi Nevşehir'e 20 km uzaklıktadır

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme