- Haberler
- Personel Alımı
- O ilde belediyeye kura ile personel alımı yapılacak! İŞKUR iş başvuruları bugün başladı
O ilde belediyeye kura ile personel alımı yapılacak! İŞKUR iş başvuruları bugün başladı
Belediyede personel olarak çalışmak isteyenler için Bilecik Söğüt İlçesinde Söğüt Belediye Başkanlığı tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 3 farklı meslekte personel alımı yapılacağı açıklandı.İŞKUR ÜZERİNDEN 3 FARKLI MESLEKTEN PERSONEL ALIMI YA
Belediyede personel olarak çalışmak isteyenler için Bilecik Söğüt İlçesinde Söğüt Belediye Başkanlığı tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 3 farklı meslekte personel alımı yapılacağı açıklandı.
İŞKUR ÜZERİNDEN 3 FARKLI MESLEKTEN PERSONEL ALIMI YAPILACAK
Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Veri Giriş Elemanı ve Sıhhi Tesisatçı olarak görev yapacak adayların başvurularını İŞKUR üzerinden yapması gerektiği aktarıldı.
Yayınlanan personel alım ilanında Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Veri Giriş Elemanı ve Sıhhi Tesisatçı olarak çalışacak adaylar için başvuru şartları belirtildi.
EKSKAVATÖR(KAZMA VE YÜKLEME) OPERATÖRÜ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
En az ilkokul ve En çok ilkokul mezunu olmak.
En az 5 (beş) yıllık B-G Sınıfı Ehliyet Sahibi olmak veya bu meslekte en az 2 (iki) yıl çalıştığını SGK hizmet dökümleriyle belgelendirmek. ( Bu işte daha önce çalıştığı yerlerden almış olduğu deneyim yazısı ile deneyim yazısında belirtilen tarihler arasında işyerinde sigortalı çalıştığına dair SGK'dan alınan hizmet dökümü belgesini ibraz etmek zorundadır)
İŞKUR EKSKAVATÖR(KAZMA VE YÜKLEME) OPERATÖRÜ PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN
TIKLAYINIZ
VERGİ GİRİŞ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
En az lise ve En çok lise mezunu olmak.
İŞKUR EKSKAVATÖR(KAZMA VE YÜKLEME) OPERATÖRÜ PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN
TIKLAYINIZ
SIHHİ TESİSATÇI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
En az ilkokul ve En çok ilkokul mezunu olmak.
En az 4 (dört) yıllık B Sınıfı Ehliyet Sahibi olmak veya bu meslekte en az 10 (yirmi) yıl çalıştığını SGK hizmet dökümleriyle belgelendirmek. ( Bu işte daha önce çalıştığı yerlerden almış olduğu deneyim yazısı ile deneyim yazısında belirtilen tarihler arasında işyerinde sigortalı çalıştığına dair SGK'dan alınan hizmet dökümü belgesini ibraz etmek zorundadır)
İŞKUR SIHHİ TESİSATÇI PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN
TIKLAYINIZ
BELGE TESLİMİ:
İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belgeleri 03 Şubat 2020 tarihine kadar Söğüt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi ve belgelerini ibraz edemeyenler ile talep şartlarında beliritlen özellikleri taşımayanlar noter kurasına katılamayacaklardır.
KURA TARİHİ VE YERİ :
05/02/2020 tarihinde saat 14:30' da SÖĞÜT BELEDİYESİ Hizmet Binası Nikah salonunda yapılacaktır.
MÜLAKAT TARİHİ :
Belge kontrolünden sonra belgesi tamam olanlar arasından noter kurası sonucu belirlenen kişiler 07.02.2020 tarihinde yapılacak olan yazılı, sözlü ve uygulama sınavına katılabileceklerdir.
Bakmadan Geçme





