• Haberler
  • Gündem
  • O şehirde yaşayanlara çok önemli duyuru yapıldı! Valilik yeni kararı duyurdu: Sokağa çıkma yasağı ilan edildi

O şehirde yaşayanlara çok önemli duyuru yapıldı! Valilik yeni kararı duyurdu: Sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Valilik tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı.Bu duyuru sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Valilik tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuru sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi. Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildiği paylaşıldı. Konu ile ilgili olarak kırsal Günyurdu Mahallesi ve mezralarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı olacağı ifade edildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada Operasyon icra edilen bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi. Bununla beraber sokağa çıkma yasağı Nusaybin ilçesi, Günyurdu Mahallesi ve mezralarında geçerli olacağı aktarıldı.

VALİLİKTEN YAPILAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak il Valiliği tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Operasyon icra edilen bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat: 05.00’ten itibaren bölgedeki operasyonların sona ermesine kadar Nusaybin ilçesi, Günyurdu Mahallesi ve mezraları ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme