Genel

2016 KPSS ÖABT Kimya Öğretmenliği Soruları ve Cevapları ile Yorumları 20 Ağustos

  ÖSYM tarafından 20 Ağustos 2016 tarihinde öğretmen adayları için düzenlenen Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Kimya Öğretmenliği Alan sınavı sona erdi. Bu sabah yapılan ÖABT Kimya Öğretmenliği Alan soruları ve cevapları ile yorumları bu sayfada. ÖABT Kimya Öğretmenliği Alan soruları cevap anahtarı ile yorumları güncel olarak sitemizde.

ÖABT KimyaÖğretmenliği Soruları ve Cevapları ÖSYM tarafından açıklanır açıklanmaz eşzamanlı olarak siteniz kamupersoneli.net adresinde olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak düzenlenen ÖABT Kimya ‘da adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ve 10 soruluk alan eğitimi testinde yer alan soruları 75 dakikada cevapladı. 

Tüm sınava giren adaylarımıza kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz…

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ


2016 ÖABT Kimya Öğretmenliği Alan Soruları ve Cevapları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Paylaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. 27 NETİM ÇIKTI AMA TÜRKİYE GENELİ ORTALAMA ÖNEMLİ. BENCE KOLAY GÖRÜNÜMLÜ AMA ZOR BİR SINAVDI, ÇELDİRİCİLER İYİ SEÇİLMİŞTİ. SANIRIM YİNE ATANAMIYORUM :( 13 YIL OLDU :(

  2. Kimyada 3 soru bence hatalı pil sorusunun cevabı galvanik hücre ve E=E0 olmalı ona yalniz1 demiş.snra çözünürlük dengesi sorusu Agcl ilkönce çöker demiş o sikta yanlış.snra eğitim alanda rehberlikli yaklaşım olması lzm

  3. Cozunurluk ve pil sorusu dogruydu hata yoktu.genel olarak kolay bir sinavdi.

  4. Bence tamamen deneyimli öğretmenlerin atanması için yapılmış bir sınav keyf için girdim atama istemicem 42 doğru var

  5. bizler bombalar altında okula gitmeye yaşamaya çalışırken batıdakiler keyf içinde sınava hazırlanıolardı..bu nasıl adalettir sorarım size..