Genel

2016 KPSS ÖABT Sınav Yerleri Açıklandı mı? ÖSYM Sınav Takvimi

 KPSS 2016 ÖABT Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

ÖABT için 2 haftadan daha kısa bir süre kaldı ve adayların heyecanı yavaş yavaş doruğa yükseliyor. ÖSYM sınav takvimine göre 24 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan  Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı mı? Sınav için başvurular ne zaman başladı? gibi soruların yanıtı ve çok daha fazlası bu haberimizde…

ÖSYM Sınav Takvimi Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) için geri sayım başladı. Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) için 17 mart ile 31 mart 2016 tarihlerinde başvuruda bulunan adayların merakla beklediği sınav için artık son günlere girildi. Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) 24 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.

Sınav Giriş Yerleri Açıklandı Mı?

İlgili sınava ait sınav giriş belgesi ve sınav yerleri ile alakalı duyuru henüz ÖSYM tarafından yapılmadı. Sınav yerleri açıklandığında cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını hemen ücretsiz olarak indirin.

 

Forum.kamupersoneli.net ‘ e Üye Oldunuz mu?

Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ile ilgili tüm sorularınızı ve sorunlarınızı forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve sizin gibi 24 Temmuz 2016 tarihinde Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Sınavı heyecanı yaşayacak adaylarla paylaşabilirsiniz.