Genel

İsmail Koncuk Açıkladı ! KPSS ÖABT Erteleniyor Mu ?

KPSS ÖABT ertelenecek mi ? ÖABT tarihi hakkında tüm detaylar ve çok daha fazlası haberimizde..  

Kamu Personeli Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi ÖSYM sınav takvimine göre 24 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava başvurular 17 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi sınav takviminde KPSS ÖABT sonuçlarının 11 Ağustos 2016 tarihinde açıklanacağı belirtilmiştir.

KPSS ÖABT Erteleniyor Mu ? 

15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisinde FETÖ mensubu askerlerden oluşan bir grup askeri darbe girişiminde bulundular. Bunun üzerine Milli Eğitim Bakanlığından yayımlanan duyurular ile çeşitli sınavların ileri bir tarihe ertlendiği belitildi. 

Bunun üzerine 24 Temmuz 2016 tarihinde uygulanacak olan KPSS ÖABT’nin ertlenip ertlenmemesi adaylar arasında ki merak konusu oldu. İsmail Koncuk ise konuya açıklık getirerek resmi sosyal medya adresinden bir açıklama yaptı. İsamail Koncuk açıklamasında, ” Yetkililerle yaptığımız görüşme sonucunda Öğretmen Alan  Bilgisi Sınavında bir iptalin şuan için söz konusu olmadığı anlaşılmıştır. ” ifadelerini kullanmıştır. 

Kamupersoneli.net / ANKARA

Bir Yorum

  1. Herzamanki gibi öğretmenlere haksızlık ve adaletsizlik.Cumhurbaşkanımız meydanlara gidin diyor insanlar gidiyor sınav zihnimizde değil bu yapılır mi

  2. Alan sınavı farkli şehirlerde yapılacak suan insanlar stresli ve dalgın bu stresle snava girilecek ve yollara çıkilacak basimiza birşey gelirse bunun sorumlusu kim olacak lütfen diğer sınavlar gibi alan sınavını da bir hafta erteleyin.

  3. Alistik abi.kac gundur uyumadik,meydanlardayiz. Su olacak is mi? Taa subatta atama yapilacak,temmuzda sinav niye? Ertelenmeli eylule.

  4. Bu alan sınavı neden ertelenmiyor diğer sınavlar erteleniyor bu sınav farklı şehirlerde yollarda sürekli ambulanslar uyarı sesleri bu stresle sınava sokacaklar insanları makul bir tarihe ertelenmelidir.

  5. Bu stres altında değil o beyitleri serh etmek okumakta güçlük çekeriz ya neden bu kadar duyarsızlık cumhurbaşkanımıza mi ulassak.lütfen birileri duysunnnnnn arkadaşlar yazın lütfen.

  6. Sizi Allaha havele ediyoruz.Bu kadar talepvar biraz dusunulmez mi biraz gelişmiss ulkelere göz atalım toplumu ve haklarını onemsiyorlar….