Genel

ÖSYM ÖABT Fen Bilimleri Testi Soruları Kolay Mıydı, Zor Muydu? (Soruları, Cevapları ve Yorumları)

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı uygulandı. Söz konusu sınav hakkındaki tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Ayrıca sınava ait Fen Bilimleri sorularını adaylarla beraber tartışıyoruz. 

Sınavda adaylara 50 soru soruldu ve 75 dakika süre tanındı. Sınav saat 10.00’da başladı ve 11.15’te sona erdi. Ayrıca söz konusu sınavda her zaman olduğu gibi ÖSYM’nin 15 dakika kuralı geçerli oldu. 

SINAV YORUMLARI

Size göre ÖABT Fen Bilimleri testi kolay mıydı zor muydu? Bir çok aday şimdi ÖABT Fen Bilimleri testinin kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor. ÖABT Fen Bilimleri testinde hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sonuçlar da hata var mı? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu? Hangi okulları tercih edeceksiniz?

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve ÖABT Fen Bilimleri testi soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Işık yılı ,kadir parsek sorusı Çemberden geçen cismin minimum hızı?

  2. Parsek ve ışık yılı vardı sanırım Mitoz ve mayoz II evrelerinin ortak özelliği neydi? Labarotuvar sorusu vardı Isı sıcaklık sorusu vardı Kavram yanılgisi gidermek için hangisi kullanılır vardı ( kavram karikatürü, deney yapma, Tezli metni mi ne öyle bişey vardı bide ) Mıknatıs sorusu vardı Atış sorusu vardı İdrarda hangisi yoktur vardı Koşan birisinde hangisi olmaz sorusu vardı Duyuşun alani değildir sorusu vardı Sıralama sorusu vardı kavram değişim metninin. Protein sensizi sıralama sorusu vardı Yapay Ökaryot hüc.hangisi olur vardi ( k. Difuzyon, ozmoz, aktif taşıma ) Polisakkaretin özelliğidir vardı Oksijenli solunumla olusur sorusu vardı Hangisi asittir sorusu vardı Cevaplarsaniz sevinirim :)

  3. Hangisi Korunumlu kuvvettir sorusu vardı
    sürtünme kuvveti elelktriksel kuvvet ve kütle çekimi. Hangilerinin korunumlu olduğu soruldu. Sonra fotosentezde bitkiler hangi ışığı kullanır sorusu vardı. Sanırım görünür ışık olacak cevap.