- Haberler
- Gündem
- Öğrencileri ilgilendiren gelişme! MEB'den son dakika duyurusu: 17 Ağustos'ta bitecek
Öğrencileri ilgilendiren gelişme! MEB'den son dakika duyurusu: 17 Ağustos'ta bitecek
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı.Bu duyuruda ikinci nakil sonuçlarının açıklandığı belirtildi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda ikinci nakil sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Öğrenciler sonuçlarını meb.gov.tr internet adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve doğum tarihlerini girerek öğrenebilecekleri belirtilerek MEB'den yayımlanan duyurunun ayrıntılarını okuyucularımızla paylaşıyoruz.
SONUÇLAR AÇIKLANDI
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun devamında Öğrenciler ve velileri tarafından merakla beklenen (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının bugün açıklandığı belirtildi. Sonuçlar hakkında Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de bazı bilgilendirmelerde bulundu.
BAKAN ÖZER'İN AÇIKLAMALARI
Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"LGS kapsamında, yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarını açıkladık. Sonuçlara göre, öğrencilerimizin yüzde 97.6’sı istedikleri okula yerleşti. Bu sürecin öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum."
17 AĞUSTOS SON TARİH
İki nakil sürecinde de hiçbir okula giremeyen öğrenciler, yerleştirme ve nakil komisyonları aracılığıyla yerleştirilecek. Öğrencilerin başvuruları 9-17 Ağustos’ta alınacak. 19 Ağustos tarihinde ise tüm öğrenciler liselere yerleşmiş olacak.
Bakmadan Geçme





