Öğrencilerin Korunmasına Yönelik 81 İlde Eş Zamanlı Operasyon
2017-2018 yeni eğitim döneminin başlaması ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde 'çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması' başlatıldı.12 Bin 617 Personelle Operasyon Sabah 07.
2017-2018 yeni eğitim döneminin başlaması ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde "çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması" başlatıldı.
12 Bin 617 Personelle Operasyon
Sabah 07.00'de 81 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda 3 bin 59 ekip ve 12 bin 617 personel yer alıyor.
2017-2018 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte 81 ilde Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde başlatılan uygulamaya, Asayiş ,Çocuk, Narkotik, TEM, Trafik, KOM, İlçe Emniyet Müdürlükleri ve güvenlik yönünden riskli bölgelerde Özel Harekat birimlerinden oluşan 12 bin 617 personel katıldı.
Okul Çevresi Denetleniyor
Habertük'ün haberine göre, Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde gerçekleştirilen operasyon ile okul servis araçları ve şöförleri tüm okul çevresi, yakınındaki parklar ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün satılan noktalar, içkili yerler, iddia ve ganyan bayiileri, kahvehaneler, internet ile oyun salonları kontrol edilerek denetleniyor.
Sabah 07.00’de başlayan "çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması" 15.00’a kadar devam edecek.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





