Öğretmen

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Merakla Bekleniyor!

Bilindiği gibi 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakatları sona erdi.

Atama bekleyen binlerce öğretmen adayı büyük bir heyecanla 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakat sonuçlarını beklemekte.

Peki bu konuyla alakalı olarak Milli Eğitim Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı mı? 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen tüm detayları kamupersoneli.net olarak sizler için derledik…

MÜLAKATLAR 8 MAYIS 2018 TARİHİNDE ALINDI

Atama bekleyen binlerce öğretmen adayının heyecanlı bekleyişi devam ederken 20 bin sözleşmeli öğretmen için 60 bin aday 14 Nisan 2018 ve 8 Mayıs 2018 tarihleri arasında mülakata alındığı biliniyor.

Öğretmen atama mülakatları 8 Mayıs 2018 tarihinde sona erdi.

Mülakatların tamamlanmasıyla beraber 60 bin aday mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

MEB’DEN AÇIKLAMA YAPILDI MI?

Bu konuyla alakalı olarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında net bir açıklama yapılmadı. Ancak sonuçların 20 Mayıs 2018 tarihine kadar açıklanmasını bekliyoruz.

Buna bağlı olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirilmiş olan atama takvimine yakın bir atama takvimi izlenecek olursa 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakat sonuçları önümüzdeki haftalar içerisinde açıklanabilir.

Bir Yorum

  1. Açıklamalar. Seçimden sonra anca. Kendi adamlarını alacaklar ya…