Öğretmen

2016 Öğretmenler için İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Başlıyor – MEBBİS Ekranı Açılıyor

2016 MEB Öğretmenler için İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Başlıyor

Öğretmenlerin merakla beklediği 2016 il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 16 Haziran 2016 tarihi itibariyle başlayacak. Başvuru ekranının bugün açılacağı öğrenildi. Öğretmenler tarafından merakla beklenen il dışı tayinler için başvurular 16 Haziran 2016 tarihi itibariyle başlayacak.


MEBBİS Ekranı Bugün Açılıyor – Başvurular 16 Haziran’da Başlayacak

MEBBİS ekranı ise bugün açılıyor.  Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından daha önce açıklanan il içi ve il dışı isteğe bağlı yer değiştirme takvimine göre ilgili başvurular 16-22 Haziran 2016 tarihleri arasında MEBBİS üzerinden yapılabilecek.

Atamalar 27 Haziran 2016 ‘da

Öğretmenlerin atama işlemleri 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek ve ataması yapılan öğretmenler ilişik kesme işlemlerini 28 Haziran 2016 tarihinden itibaren başlatacaklar.

Başvuru İşlemleri İçin Adres MEBBİS veya İKGM

Başvuru işlemleri için öğretmenler MEBBİS ya da http://ikgm.meb.gov.tr adresi üzerinden başvuru formlarını doldurabilecekler. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan tüm personel duyuruları ve yine MEB haberlerinden anında haberdar olabilmek için kamu haberciliğinin doğru ve kesinlikle “tarafsız” sitesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Ayrıca ilgili tüm haberleri cep telefonunuza bildirim alma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması tamamiyle ücretsiz ve kolay bir kullanıma sahiptir. 

Memurlar için haber merkezi kamupersoneli.net’in sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net | Ankara