Öğretmen

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sözlü Sınavı için Sınav Yerleri Açıklandı

14- 15 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan Asli Öğretmenliğe Geçiş sınavı sözlü sınav giriş yeri bilgisi belli oldu.  Asli Öğretmenliğe geçiş sınavı sözlü sınav giriş yeri bilgisi hakkında Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından bir duyuru yayımlandı. Söz konusu sözlü sınava giriş yapacak aday öğretmenler için sınav tarihi 14-15 Nisan 2016 saat 10:00 – 14:00 olarak duyuruldu. Sözlü sınav giriş yerini görmek için MEB’in resmi internet sayfasından T.C Kimlik numaranızı girmeniz yeterlidir.

Yazılı Sınav Sonuçlarının Açıklanması Ertelenmişti

MEB resmi sitesinden bir kaç gün önce Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı yazılı sınavı sonuçlarını söz konusu sözlü sınavların tamamlanmasından sonra açıklayacağını dile getiren bir duyuru yayımlamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı , bazı öğretmenlerin mağduriyet yaşamaması adına tüm sınavlar tamamlandıktan sonra sınav sonuçlarının açıklanacağını resmi bir duyuruyla bildirmişti.

Sınav Sonuçları ve Gelişmeleri Hakkında Bildirim Alabilirsiniz

Asli Öğretmenliğe geçiş sınavı sözlü sınavı hakkında tüm gelişmeleri takip etmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek , gelişmelerden her an her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Öğretmen atamaları, meb duyuruları ve haberleri , kamu , gündem, son dakika, ekonomi haberlerinin  
merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek söz konusu gelişmelerden her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz.