Öğretmen

Atama Bekleyen Öğretmen Adaylarından Bakan Ziya Selçuk'a Twitter Üzerinden Teşekkür Kampanyası

2017 KPSS puanıyla öğretmen ataması yapılmasını bekleyen öğretmen adayları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında atama sorunlarını dile getiren öğretmen adayları yaşamış oldukları sıkıntıları Bakan Ziya Selçuk’la paylaştılar. 

ÖĞRETMEN ADAYLARINDAN ZİYA SELÇUK’A TEŞEKKÜR

2017 KPSS puanıyla atama talebinde bulunan öğretmenleri adaylarının Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la olan görüşmelerine Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu da katıldı. Öğretmen adayları ziyaretlerinde önümüzdeki günlerde yapılması planlanan 20 bin öğretmen ataması konusu başta olmak üzere çok sayıda konu hakkında görüşmeler yaptılar. 

Öğretmen adayları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kendileriyle olan görüşmeleri dolayısıyla Twitter üzerinden bir teşekkür kampanyası başlattılar. Kısa sürede binlerce paylaşım yapılan konu TT listesinde yer aldı. Öğretmen adaylarının #MebZiyaHocayaTeşekkür etiketiyle yapmış oldukları paylaşımları sizlerle buluşturuyoruz. 

Öğretmen Adayları Tarafından #MebZiyaHocayaTeşekkür Etiketiyle Yapılan Paylaşımlar

”Atama bekleyen öğretmenleri makamında kabul eden ve öğretmenlerin acil çözüm bekleyen sorunlarına kayıtsız kalmayan eğitimci Bakanımız @ziyaselcuk a Bilişim öğretmenleri platformu olarak teşekkür ediyoruz.”

”#MebZiyaHocayaTeşekkür Sözleşmeli ogretmenlerin AILE magduriyetine son vereceginizi bizim aileleri 2. sinif gormeyeceginizi biliyor ve bu haksizliga son vereceginizi dusunuyoruz SIMDIDEN TESEKKURLER”

”Almanca Öğretmenleri #MebZiyaHocayaTeşekkür ediyor.@hmzaydg hocamiz bütün samimiyetiyle kontenjanımızın artacağını söyledi.