Öğretmen

Bakan Selçuk Açıkladı: Öğretmenlere Yüksek Lisans Zorunlu Hale Geliyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmen olma şartları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

YÜKSEK LİSANS ZORUNLU HALE GELİYOR

Bakan Selçuk açıklamalarında öğretmenlere yüksek lisansın zorunlu hale geleceğini vurguladı. 

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açıklamalarında “Öğretmenlere verilen hizmetiçi eğitimler 4 sene içinde bütünüyle değişecek. Öğretmenlere yüksek lisans mecburiyeti geliyor” ifadelerine yer verdi.

BAKAN SELÇUK MAAŞ İYİLEŞTİRME AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Bundan önceki açıklamalarında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüksek lisans yapan öğretmenlerin maaşlarında iyileştirme olacağını vurgulamıştı. 

Bu konu hakkında ayrıntılar geldikçe okuyucularımızla paylaşacağız…

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum

  1. sayın bakanım,
    meb 2858 ücretli öğretmen alımını kontenjanları yanlış belirledği için dolduramıyor, lütfen bu zülüme dur deyin ve adil bir şekilde dağıtılsın kontenjanlar

  2. Hak kazandığım yükseklisans eğitimine gidemiyorum okul öncesi öğretmeni olduğum için. İzin yönetmeliğinde sınıf öğretmeni okul öncesi öğretmeni ve idareciler için herhangi bir izin söz konusu değil. Çıkmışlar birde yükseklisans zorunlu olacak diyorlar.

  3. 2858 ucretli ogretmen alımında çok hak8suzluk yapıldı tüm soruları doğru yanitladigim halde kpss puanıyla birebir aynı puan verildi ve yapılan bu haksızlık yüzünden atabamadimDaha ne kadar cekecek bu zulmü olarak.Madem kpss puani verilecekti madem taban puanlar belliydi mülakatta ne diye issiz güçsüz halimizle mulakata çağrılıp borca harca sokulduk.

  4. 2858 ucretli ogretmen alımında çok hak8suzluk yapıldı tüm soruları doğru yanitladigim halde kpss puanıyla birebir aynı puan verildi ve yapılan bu haksızlık yüzünden atabamadimDaha ne kadar cekecek bu zulmü olarak.Madem kpss puani verilecekti madem taban puanlar belliydi mülakatta ne diye issiz güçsüz halimizle mulakata çağrılıp borca harca sokulduk.