Öğretmen

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ücretli Öğretmenlere Maaş Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin vekilleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı orada yaptığı açıklamalarda ise ücretli öğretmenlerin maaşına dikkat çekerek yeni bir düzenlemenin yapılacağının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantının 2.5 saat sürdüğü açıklandı. Düzenlenen toplantıya; Antalya, Bitlis, Bayburt, Bitlis, Denizli, İzmir, Karaman, Tekirdağ, Yozgat, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya ve Malatya Milletvekilleri katılım gösterdi.

OHAL Komisyonu’nun çalışamalarıyla alakalı olarak konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Bizim komisyonumuza güvenimiz tamdır. Ne karar çıkacaksa uyacağız” dedi 

PKK’NIN HEDEFİ TÜRKİYE’DİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik olarak yaptığı açıklamada; “Batı artık bize hak veriyor. Harekat sonuna kadar sürecek. PKK/YPG’nin hedefi Türkiye’dir ekonomimiz sağlam.” dedi. 

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum