Öğretmen

Kamupersoneli.net olarak Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyoruz

Sevgili öğretmenlerimiz;

Atamalarınızın yapıldığı süreçten itibaren ve atamalarınızın yapılmadığı, yapılacağı süreçle beraber sizlerin yanında olmaya devam ettik ve edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Sizlerin yetiştireceği nesillerin Türkiye Cumhuriyetini içeride ve dışarıda en iyi şekilde temsil etmesini diliyoruz.

Şunu iyi biliyoruz ki; bu güzel nesiller sizlerin eseri olacaktır ve bizlerin bu konuda en ufak bir hiç şüphesi dahi yoktur ve olmayacaktır.

Şehit olan öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

Ayrıca görevlerinde vazife sürelerini doldurmaları nedeniyle emekli olan öğretmenlerimize de uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Bilgi ve öğrenim seviyesinin tahmin ettiğimiz seviyelerde olması hayal değildir ve bu sizlerin sayesinde olacaktır.

Medeniyet ve toplum değerleri açısından örf ve adetlerimiz yine aynı süreçte siz değerli emektarlarımız sayesinde nesillerimize bir nakış edasıyla işlenecek ve bu inşallah uzun yıllar boyunca bizlerin toplum değerleri arasında yer alacaktır.

Öğretmenlerimizin istedikleri daha iyi şartları ve daha güzel seviyeleri kamupersoneli.net olarak Mecliste ve Bakanlarımız ile görüşecek ve bu konuda yapılması gerekenlerin her zaman arkasında duracağız.

Bizler küçük ama milyonlara hitap eden kocaman bir aileyiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği anlamlı günde bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyoruz.

Bir Yorum

  1. 15 ücretli çalış tüm şartların tutsun ama atamasınlar yok böyle bir vicdan artık atanmak istiyoruz lüfen sesimizi duysunlar artık