Öğretmen

MEB 2017 Ocak Ayı Öğretmenlerin Özür Grubu Yer Değiştirme Sonucuna Göre Oluşan Taban Puanlar Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda öğretmenlerin 2017 yılı Ocak ayı özür grubu yer değiştirme sonuçlarına bağlı oluşan taban puanların açıklandığı ifade edildi.

MEB İKGM’den yayınlanan 2017 Ocak Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Sonucu Oluşan Taban Puanlar İçin Tıklayınız. 

MEB özür grubu atama tayini başvuruları 4 Ocak 2017 tarihinde başlamıştı ve 10 Ocak 2017 tarihinde sona ermişti. Ancak öğretmenlerden gelen yoğun talep üzerine Milli Eğitim Bakanlığı başvuru süresini 11 Ocak 2017 saat 13.00’a kadar uzatmıştı. 

Başvuruların alınmasının ardından tayin için başvurular ise 13 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 18 Ocak 2017 tarihine kadar devam etti. Söz konusu tayin atamaları ise 20 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirildi ve sonuçları MEB tarafından açıklandı. 

Bir Yorum

  1. bir çok atanmayan birbirine kavuşamayan aile var.psikolojimiz alt üst oldu ne olacak kim yardım edecek bize

  2. Ben atanayim,bir daha oldugum yerden gelmem. Söz. Atanamamak ne demek biliyor musunuz? Sokaga cikamiyorum utancimdan. Edebiyata iki bin

  3. Kaç yildir mağdur edildik. Halimiz perişan. 2 bin hakkimiz.