Öğretmen

MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Atama Takvimi Yayımlandı

Kamupersoneli.net olarak daha önce yaptığımız “MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Mülakat Tarihleri Halen Açıklanmadı” başlıklı haberimizde atama takviminin bir an önce açıklanması gerektiğini belirtmiştik.

Milli Eğitim bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 5 bin ücretli öğretmen alımı atama takviminin yayımlandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Bu kapsamda yayımlanan duyuruya göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar 31 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak. Ayrıca adaylar 11 ila 14 Ağustos tarihlerinde sözlü sınava alınacak.

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

“Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görev yapanların sözleşmeli öğretmenliğe atanma sürecini içeren takvim aşağıdaki linkte yayınlanmıştır.

Söz konusu takvim gereğince adayların Bakanlığımızca belirlenen sözlü sınav merkezlerinden (Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, İzmir ve Malatya) illerini 01-04 Ağustos 2018 tarihleri arasında tercih etmeleri önem arz etmektedir.”

ATAMA TAKVİMİ

Bir Yorum

  1. Türkiye genelinde derece yapmış kaliteli öğretmenleri elesinler çocuklarımızın haketmediği vasıfsız insanları öğretmen diye yutturup atasınlar al birini vur ötekine. bizde sayın bakan akademisyen olduğu için eğitim sisteminin önemine dair atamalar yapar diye düşündük hayal kırıklığı içindeyiz. 16yıl okul okuyup türkçe öğrenemeyen çocuklarımıza ne öğretecek?

  2. Manavi, bakkali yada muhendisi doktoru ogretmen dlye atamiyolar haberin olsun, egitim fakultesi mezunu ,yillarca deneyim kazanmis gayet de kaliteli ogretmenleri atiyorlar, siz kpss yi calisip yapinca mukemmel saniyisunuz ya kendinizi ogretmen olarak,asil o sinavin basariyla alakasi yok ve adil hic degil..ayrica alim sartlarini tekrar bi oku ona gore konusun bence

  3. Eğitim ogretımı verıp çocuğunuz alamıyorsa öğretmen ne yapsın …öğretmenler de muallıöim olmadan önce bırer talebedır ılk okuldan başlayıp taaaa kı universıtesı bıtırene kadar egıtım ALIYO
    Malesef kı herseyı torpılle geçen dıyen ınsanlarımız var soruyorum basa kım geçerse gecsın kım yapmaz kı torpılı