Öğretmen

MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Mülakat Yerleri Açıklandı

MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 5 bin ücretli öğretmen alımı mülakat yerlerinin açıklandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığından yayımlanan duyurunun detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz…

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlanmış ve 5 bin ücretli öğretmen alımı atama takvimi yayımlanmıştı. Yayımlanan takvimde mülakat yeri bilgilerinin bugün açıklanacağı ifade edildi.

Bunun yanı sıra atama takviminde adaların 11 Ağustos 2018 ile 14 Ağustos 2018 tarihleri arasında sözlü sınava alınacakları belirtildi. 

ATAMA TAKVİMİ

Bir Yorum

  1. Mülakata girmeye hak kazanamamışım 6 sene ücretli öğretmenlik yaptım, neye göre hak kazanamadım acaba başvuru şartlarım uymasaydı zaten başvuru bile yapamayacaktım, kriterlerinide açıklasalardı keşke

  2. Neye göre, kime göre mülakata girmeye hak kazanamadım. Çok merak ediyorummm.
    Sisteminizin, yıllardır yediğiniz hakkımın Allah belasını versinnn…

  3. Bu alım amacına ulaşmadı. Amaç yıllardır ücretli öğretmenlik yapan tecrübeli hoca almaktı ama 2 yıl ücretli yapanlar atandı. 15 yıldır ücretli öğretmenlik yapan yine açıkta kaldı.

  4. Arkadaşlar kayıt bulunamadı diyor.Yanlış mi görüyorum acaba.Doğum tarihini nasıl girdinz

  5. mülakata neye göre alınıyor hani başvuran herkes koşulsuz mülakata alınacaktı? bu bilgiyi nereden edineceğiz bilen varsa söylesin lütfen kaç kişi başvurdu neye göre mülakata çağırıldı nasıl bilgi alabiliriz

  6. Her şehrin, millet vekillerinin ücretli çalışanları mı bu mülakata girmeye hak kazandı… Yazıklar olsunnn…

  7. 15 yıldır ücretli öğretmenlik yapmış olanlar zaten elendi.neden adamlar çalışılan hizmete bakmıyor. Tecrübeli adayları ne yapayım diyor.meb sistemi çökmüş . Kendileri bizim yerimizde olsa ne yaparlar gariban adama bu dünyada yer yok oku oku boş

  8. 1500 gün ücretli öğretmenlikten sigortam var. bu yıl ücretli öğretmen olarak çalıştım. kpss puanım 70. mülakata girmeye hak kazanamadım. bu nasıl iş? 4440632 yi aradım, bana "başvuruyu çağrı merkezinden mi yaptınız?" şeklinde absürt bir soru sordu. ben şoktayım. arkadaşlar mülakata çağrılan var mı aranızda?

  9. en problemli atama bu oldu. öncelikle ön başvurular alınıp branş kontenjanlarının buna göre çıkarılması lazımdı. normal olarak atama kontenjanı yüksek olan bölümler yine başı çekti. 10 bin müracaatın 7 binin mülakata çağırılsa 3 binin ne günahı var

  10. branş sıralanmasının yayınlanması lazım. tarih edebiyat gibi bölümlerde yığılma var deniyor. peki zaten 10 bin kişi başvurdu. bu iş çok su kaldırır….

  11. hani başvuru yapan herkes mülakata alınacaktı…adalet yine şok'larda