Öğretmen

MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından Haziran ayı içerisinde 5 Bin ücretli öğretmen alımı ilanı yayımlanmıştı.

Yayımlanan ilanla beraber öğretmen olmak isteyen adaylar başvurularını 8 Haziran- 13 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirdiler.

Söz konusu 5 bin ücretli öğretmen alım ilanına başvurular http://mebbis.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden gerçekleştirildi.

MÜLAKATLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başvuruları alınan 5 bin ücretli öğretmen alımına yönelik olarak mülakatların ne zaman yapılacağı hakkında herhangi bir detay henüz açıklanmadı.

Bu konuyla alakalı olarak MEB’den yayımlanan açıklamada ise;

“Not: Sözlü sınavların yapılması, sınav sonuçlarının ilanı, sonuçlara ilişkin itiraz ve atama sürecine ilişkin diğer hususlar daha sonra http://meb.gov.tr ile http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden ilan edilecektir.” ifadeleri yer aldı.

Ayrıca mülakatların ne zaman yapılacağı hakkında hiçbir detaya yer verilmedi.

Bir Yorum

  1. Bakanlik şartları tutan herkesin mülakata başvuru yapabileceğini söyleyip önce başvuru sonra kontenjan dedi ve bu kararından dönüp kilavuz yayinladi.magdur olan branşlarda alim yapilacagi söylendi. Mağdur olan atamasi az olan bölümlerden 1 kişilik kontenjan vermiş şimdi de mülakat belli degil birde aliyormus gibi yapip herkese umut verdiler ortada atama falan yok sonuç yine hüsran yazik emegimize..

  2. 5 bin ücretli ögretmen aliminda yapilacak olan mülakat tatihi me zaman belli olacak. Allah aşkina ya bir an onve açiklansin. Beklemekten cok yorulduk

  3. KPSS den önce mülakata alınıp alınmayacağımız belli olsaydı artık. Heyecanla bekliyoruz ya…

  4. 5 bin ucretli ogretmen alımında mülakat tarihi ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mi?

  5. Mülakat tarihi artık belli olsun istiyoruz.. Lütfen gündem yapın

  6. 5 ücretli alımında mülakat yerleri ve mülakatın yapılıp yapılamayacağı hâlâ belli değil.İnsanlari umutlandirip bu kadar bekletilmesinin amacı ne anlam veremedim.

  7. 5 bin ücretli alımında hangi alanda kaç kişi sözlü mülakatlara katılacak? bilgisi olan var mı?