Öğretmen

MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Atama Sonuçlarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı bir duyuru ile 5 bin ücretli öğretmen atama sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

5 BİN ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB), resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görev yapan 5 bin ücretli öğretmen sözleşmeli alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu atamalar için başvuruda bulunan öğretmenlerin atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden ilan edildi.

5 bin ücretli öğretmen alımı için 4 Eylül’de başlayan tercih süreci 7 Eylül tarihinde sona ermişti. MEB tarafından yayımlanan bir duyuru ile de atama sonuçlarının 10 Eylül tarihinde açıklanacağı bildirilmişti. MEB söz konusu atamalara dair yayımladığı yeni bir duyuru ile atama sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. Ayrıca ataması yapılan öğretmenlere atama kararnameleri, il milli eğitim müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir. Ataması yapılanların başvuruda belirttikleri elektronik posta adreslerine 7201 sayılı Tebligat Kanununa göre elektronik ortamda tebligat yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. Kpps mülakatı… 77…. Kpss sınavı 76.5….. Ücretli 65 ile atandıysa, vebali atanananın değil kpss yi delip teraziyi bozan da vebal. Allah ıslah etsin.

  2. hala bu ülkede ücretli öğretmenlik varsa yine eski tas eski hamam hiçbirşey değişmemiş demektir.