Öğretmen

MEB Açıkladı: İşte Norm Fazlası Öğretmen Atamasının Yapılacağı İller

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada norm fazlası öğretmen ataması yapılacağı ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada norm fazlası öğretmen atamasının yapılacağı belirtildi. Söz konusu açıklamanın detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

NORM FAZLASI ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı her yıl bu aylarda norm güncellemesi yapıyor. Norm güncellemelerinin ardından boş olan norm kadroları da belirleniyor. Bu boş norm kadroları için il içine bağlı kalmak kaydıyla norm fazlası öğretmen atamaları için başvurular alınıyor.

Norm fazlası öğretmen ataması için başvuru yapacak olan öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden başvurularını yaparak ayrıntıları görüntüleyebileceklerdir. Norm fazlası öğretmen atamaları il il farklılık göstermektedir. Ayrıca norm fazlası öğretmen ataması Ocak –  Şubat dönemine kadar devam edecektir. 

2017 – 20178 eğitim yılı norm güncellemesi yapılması sonrasında iller norm fazlası öğretmen atamalarına başlıyor. Bu kapsamda norm fazlası duyurusuna ” Afyon, Niğde, İzmir, Bursa ve Manisa” illeri çıktı.

NORM FAZLASI YER DEĞİŞTİRME ÇALIŞMA TAKVİMİ

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA